Hoe werkt Social Media
voor 99 euro?

Jouw Social Media beheren met Social Media voor 99 euro!
Hier leggen wij je graag uit hoe het allemaal werkt, en wat je kunt verwachten.

Voorbeelden

Ik was de eerste klant van Social Media voor 99 euro! En ging alles aan Social Media voor 99 euro over laten. Dit was voor mij een hele stap!

Ik merkte dat er heel goed over nagedacht is. Ik krijg een agenda te zien van de komende maand met posts die geplaatst worden. Posts variëren qua onderwerpen, geen overkill!

Aanmelden was eenvoudig en zo geregeld. Kreeg snel reactie op mijn vragen. Ik ervaar dat er bijzonder aardige en hulpvaardige mensen werken, die mij enorm op weg geholpen hebben.

Het is fijn dat je als opdrachtgever je eigen input kunt geven aan de posts en ze eventueel ook kunt aanvullen. Daarom kan ik het van harte aanbevelen.

Wij van SwitchSafetyCare zijn gestart met Social Media voor 99 euro en we zijn hier erg tevreden over. Niet alleen dat we zichtbaarder zijn geworden maar ook dat er veel werk uit handen is genomen.

Het team willen wij dan ook bedanken voor de goede samenwerking. Wil je zichtbaar worden op social media? Dan moet je zeker contact opnemen met

Aanmelden

Zodra je bent aangemeld via onze website, vragen wij jou om een korte vragenlijst in te vullen. Deze vragen gaan over jouw bedrijf en wat jouw doelgroep is. Hierdoor weten wij welke informatie wij het beste kunnen delen op jouw Social Media accounts!

Ook vragen wij jou om de gewenste Social Media accounts te koppelen met ons dashboard, zodat wij de unieke posts kunnen plaatsen op jouw Social Media accounts.

Social Media voor 99 euro

Persoonlijk contact

Nu wij alle informatie hebben ontvangen, kunnen wij gaan beginnen met het zoeken naar en het maken van leuke content! Je zult altijd een persoonlijke Social Media expert hebben die jou helpt met al jouw vragen en/of problemen.

De posts die wij namens jouw bedrijf maken, plannen wij vooraf in. Deze posts zullen dus op een gekozen datum en tijdstip geplaatst worden op jouw Social Media accounts.

Social Media voor 99 euro

Posts bekijken

Alle posts die wij maken, staan klaar in ons Social Media Dashboard. Voor € 25,00 extra per maand, ontvang je van ons inlog gegevens waarmee je alle posts kunt bekijken die wij hebben gemaakt en wanneer deze geplaatst worden op Social Media.

Je kunt als je wilt zelf posts wijzigen. En je kan zelf posts aanmaken en inplannen op een bepaalde datum en tijd. Iedere maand ontvang je van ons een rapportage met alle details over jouw Social Media accounts.

Een voorbeeld van onze klant!

Hiernaast zie je een voorbeeld van een post die wij hebben gemaakt voor onze klant. Bij de posts die wij maken proberen wij de lezer een actie te laten maken. In dit geval om de website te bezoeken. Hierdoor krijg je ook veel meer interactie op jouw Social Media accounts en website!

Je kan Social Media voor 99 euro iedere maand weer opzeggen! Je zit niet vast aan een lang contract. Maar wij zijn zo overtuigd van onze kracht op Social Media dat je vast en zeker langer gebruik wilt maken van onze service.

Ook geen tijd om al jouw Social Media bij te houden?

haal meer uit je bedrijf en zorg voor meer website bezoekers!

Start vandaag!