Hanzeweg 19 kamer 2.02
2803 MC, Gouda

Telefoon: +31 (0)85 – 002 00 99
Mail: [email protected]

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag? Lees onze antwoorden op de meest gestelde vragen. Misschien vind je daar het antwoord dat je zoekt. Zo niet, vul dan het contactformulier in. Je hoort snel van ons!

Wie gaat er aan de slag met mijn Social Media accounts?

Wij werken alleen met professionals. Jouw eigen Social Media Expert stelt de juiste content samen die perfect bij jou en je bedrijf past. Het zoeken naar en het schrijven van de juiste posts gebeurt zorgvuldig en doelgericht – zoals jij het zelf zou doen als je daar de tijd voor had. Maar dan nóg beter!

Hoe weten jullie wat er geplaatst moet worden?

Wanneer wij jou verwelkomen als klant, krijg jij een persoonlijke Social Media Expert. Die onderzoekt jouw doelgroep, concurrenten en de markt. Zodra de eerste posts zijn geplaatst op social media, weten wij precies waar jouw doelgroep naar op zoek is. En dat is de sleutel om jouw social media optimaal in te zetten.

Kan ik ook zelf berichten plaatsen op mijn profiel?

Jazeker! De social media-accounts zijn tenslotte van jou! Je kunt dus zelf posts blijven plaatsen via jouw eigen kanalen, of via onze handige tool.

Hoe kan ik iets promoten?

Als je een speciaal product of dienst wil gaan promoten, is het voldoende om ons een mail te sturen. We zijn blij om je hierbij te helpen! Na jouw bericht nemen we snel contact met je op. Op basis van jouw informatie én onze expertise maken wij speciale posts aan, die van jouw promotie een succes maken!

Zit ik vast aan een contract?

Nee! Wij geloven namelijk dat wij iedere maand weer jouw vertrouwen moeten verdienen. Daarom binden wij je niet met een contract en kan je onze dienst iedere maand opzeggen. Maar eigenlijk weten wij zeker dat je van ons gaat houden en dat je nog lang bij ons wil blijven.

Mag ik nog een heel andere vraag stellen?

Wij willen graag al jouw vragen beantwoorden! Daarom kan je hiernaast het formulier invullen zodat wij contact met je op kunnen nemen. Heb je complimenten of verbeterpunten? Ook die kun je kwijt op het contactformulier.

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.